ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
<< Κατ’ αρχήν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από τον Βασίλη και από εμένα, για την συμμετοχή σας. Σαν να ξεκινήσαμε μαζί έναν δρόμο, σαν να φτιάχτηκε μία παρέα, ανεξάρτητα από το γεγονός πως είναι αντικειμενικά αδύνατο να φτάσουμε όλοι μαζί στο στούντιο και στην τελική ηχογράφηση. Είναι συγκινητικό και ιδαίτερα τιμητικό να υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που εμπνέονται από έναν στίχο μου και ξοδεύουν ώρες από τη ζωή τους για να παρουσιάσουν ένα αποτέλεσμα. (Εντάξει, το ξέρω, ο Βασίλης ήταν το δέλεαρ και όχι εγώ, αλλά μην με διαψεύσετε κατάμουτρα…)
Κάποια παιδιά ρωτούν αν έχουν το δικαίωμα να ανεβάσουν την δική τους μελοποίηση – που δεν επιλέχτηκε- στο You Tube. Αυτό φυσικά δεν είναι σωστό να γίνει μέχρι την κυκλοφορία του δίσκου. Το καταλαβαίνετε όλοι πως δεν μπορώ να δώσω την άδειά μου για κάτι τέτοιο γιατί αυτομάτως θα ακυρωθεί ο δίσκος και θα υπονομευτεί και η προσπάθεια όσων τελικά επιλέχτηκαν για τον συγκεκριμένο δίσκο.
Από κει και πέρα, η θέση μου είναι δύσκολη και το αφήνω στην κρίση του καθενός. Έναν με δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του δίσκου, ας το σταθμίσει ο καθένας μόνος του. Δεν μου αρέσουν οι απαγορεύσεις, έτσι κι αλλιώς για τραγουδάκια μιλάμε, δεν ανακάλυψα το εμβόλιο για τον καρκίνο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν θα ήθελα να υπάρχουν στο You Tube κάποιες μελοποιήσεις που δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα και δεν είναι και σωστό να μπούμε σε μία διαδικασία “κόντρας” με το αν άξιζαν περισσότερο ή όχι από εκείνες που τελικά επιλέξαμε. Δεν πρόκειται να το απαγορεύσω σε κανέναν –είτε γραπτά είτε χρησιμοποιώντας νομικές οδούς- δεν είναι του στυλ μου αυτοί οι τρόποι, και ελπίζω να σεβαστείτε την επιθυμία μου. Αν όχι, και πάλι φίλοι…
Eύχομαι με αρκετούς από εσάς να μας δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε κάτι μαζί στο μέλλον.
Οδυσσέας Ιωάννου...>>
Vasilisp.com
Επίσημη ιστοσελίδα
Βασίλη Παπακωνσταντίνου
|