Το στέκι των φίλων του Βασίλη Παπακωνσταντίνου

... since 1999
Τώρα είναι Πέμ Ιουν 20, 2024 12:10 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC+02:00
Δημιουργία νέου θέματος  Απάντηση στο θέμα  [ 31 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στη σελίδα 1 2 3 Επόμενη
Συγγραφέας Μήνυμα
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Νοέμ 29, 2013 9:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Διαγωνισμός οπτικοποίησης τραγουδιού:
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ


Μια νέα ιδέα που υπάρχει στα σκαριά:

Η δισκογραφική εταιρεία Rain Music σε συνεργασία με την επίσημη ιστοσελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου Vasilisp.com περνούν στη πρωτοπορία για τα ελληνικά καλλιτεχνικά δεδομένα ακόμη μία φορά...

Μέτα τη σύνθεση του δίσκου Αφετηρία, με δικές σας μουσικές, πριν από ένα χρόνο, διοργανώνουμε:


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ (δημιουργία video clip)

για το τραγούδι "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ"

από το 1ο μέρος του μουσικού έργου ΔΡΑΠΕΤΗΣ

που κυκλοφόρησε πρόσφατα.Σας καλούμε να δημιουγήσετε το clip χρησιμοποιώντας πραγματική εικόνα video, animation και ίσως κάποιες φωτογραφίες (πχ όχι φωτογραφίες από εμφανίσεις των καλλιτεχνών, αλλά πχ -πλήρως ενδεικτικά- φωτογραφίες από πίνακες ζωγραφικής), χωρίς να αποκλείεται και οποιαδήποτε άλλη δική σας ιδέα οπτικοποίησης.

To video που θα επιλεγεί από την παραπάνω διαδικασία θα αποτελέσει το επίσημο clip του τραγουδιού και θα παρουσιαστεί επίσημα από το Βασίλη Παπακωνσταντίνου με το λανσάρισμα του 2ου μέρους του μουσικού έργου ΔΡΑΠΕΤΗΣ το καλοκαίρι του 2014.

Αναλυτικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διαστημα.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας καθώς και ιδέες επί της διαδικασίας για την παραπάνω ιδέα!


Vasilisp.com Επίσημη ιστοσελίδα
Νέος δίσκος | Δραπέτης

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευ Ιαν 06, 2014 10:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Από την ιδέα στην υλοποίηση...

Διαγωνισμός οπτικοποίησης τραγουδιού:

"ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ"

Ο κύβος ερρίφθη...και από την ιδέα περνάμε στην υλοποίηση του διαγωνισμού!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί...μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα ανακοινωθούν οι επίσημοι όροι συμμετοχής!Vasilisp.com Επίσημη ιστοσελίδα
Νέος δίσκος | Δραπέτης

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 22, 2014 7:15 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Διαγωνισμός Οπτικοποίησης Τραγουδιού:
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ
Vasilisp.com ~ Rain Music


Εικόνα

Από την ιδέα στην υλοποίηση:

Η δισκογραφική εταιρεία Rain Music σε συνεργασία με την επίσημη ιστοσελίδα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου Vasilisp.com περνούν στην πρωτοπορία για τα ελληνικά καλλιτεχνικά δεδομένα για ακόμη μία φορά...

Μετά τη σύνθεση του δίσκου Αφετηρία, με δικές σας μουσικές, πριν από περίπου ένα χρόνο, διοργανώνουμε:


ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΠΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ (δημιουργία video clip)

για το τραγούδι "ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ"

από το 1ο μέρος του μουσικού έργου ΔΡΑΠΕΤΗΣ

που κυκλοφόρησε πρόσφατα.
Σας καλούμε να δημιουγήσετε το δικό σας video clip. Πώς; Ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω!

To video που θα επιλεγεί από την παραπάνω διαδικασία θα αποτελέσει το επίσημο clip του τραγουδιού και θα παρουσιαστεί επίσημα από το Βασίλη Παπακωνσταντίνου με το λανσάρισμα του 2ου μέρους του μουσικού έργου ΔΡΑΠΕΤΗΣ εντός του 2014.

Διαδικασία διαγωνισμού:

1. Κάθε συμμετοχή μπορεί να είναι ατομική ή ομαδική. Κάθε συμμετέχων (άτομο ή ομάδα) μπορεί να καταθέσει μέχρι τρεις διαφορετικές συμμετοχές.

2. Τα βίντεο μπορούν να φέρουν πραγματική εικόνα βίντεο (π.χ. με δικά σας γυρίσματα με βιντεοκάμερα), animation, αποσπάσματα άλλων βίντεο (αρκεί να υπάρχει άδεια πνευματικών δικαιωμάτων με δική σας ευθύνη), περιορισμένη χρήση φωτογραφιών ή οποιαδήποτε άλλη δική σας πρωτότυπη ιδέα. Δε θα γίνονται δεκτά βίντεο με απλή εναλλαγή φωτογραφιών. Περισσότερες λεπτομέρειες περί πνευματικών δικαιωμάτων στους νομικούς όρους του διαγωνισμού που ακολουθούν παρακάτω.

3. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις. Στην 1η φάση θα γίνει επιλογή 5 βίντεο από όλα όσα υποβληθούν και πληρούν τους όρους συμμετοχής, και στη 2η φάση θα γίνει επιλογή του τελικού βίντεο ανάμεσα στα 5 επιλεγμένα.

4. Ημερομηνία έναρξης υποβολής υποψηφιοτήτων καθορίζεται η 1η Φεβρουαρίου 2014 και ημερομηνία λήξης υποβολής η 15η Απριλίου 2014 και ώρα 24.00.

5. Τα αρχεία θα αποστέλλονται με το πλήρες αρχείο στο email: iocastis@hotmail.com μέσω της εφαρμογής wetransfer.com ( http://www.wetransfer.com - είναι απλή και ασφαλής στη χρήση της). Δεν επιτρέπεται πάνω στο βίντεο να έχετε κάποιο λογότυπό σας, για λόγους αντικειμενικότητας κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Στο τελικό βίντεο που θα επιλεγεί, θα αναγράφεται, εφόσον το επιθυμείτε, το ονοματεπώνυμό σας ως δημιουργός του βίντεο. Στο email θα αναγράφετε υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου.

6. Θα υπάρχει λίστα στην κεντρική σελίδα ( http://www.vasilisp.com/html/ ) που θα ανανεώνεται τακτικά και θα αναφέρεται το όνομα του υποψηφίου, τα 2 πρώτα γράμματα του επωνύμου και τα 3 τελευταία ψηφία του κινητού τηλεφώνου για να επιβεβαιώνεται ότι λάβαμε τη συμμετοχή σας. Σε διαφορετική περίπτωση, επικοινωνείτε με τη διοργάνωση. Χρησιμοποιείται αυτός ο τρόπος για να προστατεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα.

7. Με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, τα αρχεία θα "ανέβουν" -το συντομότερο τεχνικά εφικτό- για να προβάλλονται στο κοινό, στο επίσημο δισκογραφικό κανάλι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο youtube με ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.youtube.com/papakonstantinouv, καθώς και σε υποσελίδα εντός της κεντρικής ιστοσελίδας. Θα ανοίξουν την ίδια ώρα και μέρα προς προβολή τα αρχεία για να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλους ως προς το ζήτημα προβολής τους. Η σειρά που θα ανέβουν θα είναι από το παλιότερο προς το νεότερο που θα έχουμε λάβει χρονολογικά.

8. Πώς θα γίνει η επιλογή των 5 βίντεο που θα περάσουν στη 2η φάση;
Τα βίντεο, από τη στιγμή που θα ανοίξουν προς προβολή, θα μπορούν να δέχονται Like (μου αρέσει) τόσο στο κανάλι στο youtube όσο και στην υποσελίδα που θα στηθεί εντός ιστοσελίδας. Στην 1η πρώτη περίπτωση, ο κόσμος μπορεί να κάνει Like στο youtube με λογαριασμό google account και στη 2η περίπτωση, εντός της ιστοσελίδας, θα μπορεί να κάνει like με λογαριασμό facebook. Τα βίντεο που θα προκριθούν θα είναι τα 5 που θα έχουν μαζέψει τo μεγαλύτερο άθροισμα likes στα 2 μέσα που θα προβληθούν. Δηλαδή θα αθροιστούν τα Likes στο κανάλι στο youtube και τα Likes που θα έχουν συγκεντρώσει εντός της ιστοσελίδας. Η καταμέτρηση των likes θα γίνει το βράδυ της 31ης Μαίου και ώρα έναρξης καταμέτρης ορίζεται στις 21.00, αρχίζοντας από το παλιότερο προς το νεότερο ανεβασμένο και τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν αναλυτικά στην ιστοσελίδα vasilisp.com.

9. Tα 5 βίντεο που θα προκριθούν στη 2η φάση θα ανέβουν εκ νέου για να ψηφιστούν από τον κόσμο.
Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη 2η φάση θα ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τη λήξη υποβολής της 1ης φάσης (15Απριλίου), προκειμένου να διευθετηθούν κάποια τεχνικά ζητήματα και να επιλεγεί ο πιο δίκαιος και τεχνικά εφικτός τρόπος επιλογής μεταξύ των 5 προκριθέντων video.

10. Μπορεί να υπάρξει αλλαγή στη διαδικασία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τεχνικές δυσκολίες που ενδεχομένως εμφανιστούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει έγκαιρη και ξεκάθαρη ενημέρωση από την παρούσα σελίδα.

Νομικοί όροι:

* Οι φορείς συγχρονισμού ήχου και εικόνας ( εφεξής "τα video" ) που θα αποσταλούν, θα είναι πρωτότυποι και ο δημιουργός τους εγγυάται ότι δεν προσβάλλουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων, αναλαμβάνοντας την πλήρη και αποκλειστική σχετική ευθύνη για τυχόν αξιώσεις τρίτων.

* Τα video θα επιλεγούν αποκλειστικά και μόνο από την παραγωγό του άλμπουμ εταιρία, ο δημιουργός - σκηνοθέτης δε, παρέχει το δικαίωμα σ’ αυτήν να προβεί σε όποια προσαρμογή επιθυμεί, προκειμένου να εξυπηρετείται η αναπαραγωγή και προβολή τους, καθώς και το μουσικό ύφος του άλμπουμ.

* Οι δημιουργοί των video που θα επιλεγούν, παρέχουν από τώρα, στην παραγωγό του άλμπουμ εταιρία, την άδεια και το δικαίωμα να αναπαράγει, προβάλει και κυκλοφορεί σε απεριόριστο αριθμό κατά την κρίση της σε υλικούς και άυλους φορείς ήχου και εικόνας κάθε μορφής (π.χ. δίσκους βινυλίου LP ή single, μαγvητικές ταιvίες - κασέτες audio ή video, Compact Disc, DAT, CD-Plus, Enhanced-CD, DVD-Audio, SACD, Chips, RAM-Cards, δισκέτες, DCC, Minidisc, Single, Maxi Single, CD-Single, MC-Single, Card-Disc, Video Tape, Laser-Disc, CD-Video, CD-Interactive, CD-ROM, CD-ROM-XA, Digital-Video-Disc, DVD-Video, DVD-ROM, DivX, on-line delivery, internet downloading, ringtones, realtones κλπ), να μεταδίδει από την τηλεόραση και γενικώς να εκμεταλλεύεται με όλους τους τρόπους που προβλέπονται στο άρθρο 3 ν.2121/93, σε όλες τις χώρες του κόσμου και καθ’ όλη τη διάρκεια προστασίας των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, τα πρωτότυπα ως άνω έργα - video, δηλώνοντας ότι η παραχωρούμενη συναίνεση στη χρήση τους αποτελεί και νόμιμο τρόπο άσκησης του ηθικού δικαιώματος του δημιουργού των.

* Ενδεχόμενη αμοιβή των δημιουργών για την αναπαραγωγή και προβολή των έργων που θα επιλεγούν, θα εισπράττεται από τον οικείο Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων.

* Η αποστολή των φορέων ήχου και εικόνας προς την παραγωγό του άλμπουμ εταιρία περιέχει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω και την παροχή της κατά νόμο άδειας για όλες ανεξαιρέτως τις χρήσεις που προβλέπει ο ν. 2121 / 1993.Vasilisp.com Επίσημη ιστοσελίδα
~ Βασίλης Παπακωνσταντίνου ~

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Ιαν 22, 2014 7:20 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Για διευκρινίσεις και συζητήσεις επί του διαγωνισμού:

viewtopic.php?f=24&t=7689

~ Vasilisp.com ~

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευ Μαρ 24, 2014 6:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Αρχίσαμε να λαμβάνουμε τις πρώτες συμμετοχές σας!

Παρακάτω θα ενημερώνεται η λίστα μόλις λαμβάνουμε νέες συμμετοχές:

http://vasilisp.com/html/index.php?opti ... cle&id=554


Vasilisp.com
Επίσημη ιστοσελίδα
Βασίλη Παπακωνσταντίνου

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Απρ 11, 2014 10:29 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Υπενθυμίζουμε ότι απομένουν περίπου 4 μέρες για τη λήξη υποβολής των συμμετοχών σας στο διαγωνισμό!

Vasilisp.com
Επίσημη ιστοσελίδα
Βασίλη Παπακωνσταντίνου

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευ Απρ 14, 2014 7:07 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Σχετικά με το διαγωνισμό δημιουργίας video clip: "Το παραμύθι της βεντάλιας"

* Τροποποίηση στους όρους 8 και 9: Λόγω του περιορισμένου αριθμού έγκυρων συμμετοχών δε θα χρειαστεί 2η φάση ψηφοφορίας. Κατά τ' άλλα, η διαδικασία ψήφισης θα γίνει όπως είχε προαναφερθεί.

* Τα video θα ανοίξουν προς ψήφιση στο http://www.youtube.com/papakonstantinouv , επίσημο δισκογραφικό κανάλι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου τη Μεγάλη Τετάρτη 16/4/2014 και ώρα 20.00, καθώς και σε σχετική σελίδα εντός της επίσημης ιστοσελίδας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου Vasilisp.com.

* Ψηφίζετε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ μέχρι το Σάββατο 31/5/2014 και ώρα 21.00 με google account στο κανάλι στο youtube και με facebook account στην ιστοσελίδα vasilisp.com.


Vasilisp.com | Rain Music
Το παραμύθι της βεντάλιας
http://www.youtube.com/papakonstantinouv

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Απρ 15, 2014 2:04 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Πρόσθετες διευκρινίσεις για το διαγωνισμό:

* Λάβαμε κάποιες συμμετοχές που είχαν απλά εναλλαγή φωτογραφιών, πράγμα το οποίο είχαμε εξ' αρχής αναφέρει στους όρους ότι δεν επιτρέπεται. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τους δημιουργούς τους και τους έχουμε ενημερώσει ότι οι συμμετοχές τους δε θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό.

* Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται μόνο συμμετοχές με έγκυρο ονοματεπώνυμο και αριθμό τηλεφώνου. Σε περίπτωση που κατά την ανάδειξη του νικηφόρου video διαπιστωθεί ότι ο τηλεφωνικός αριθμός δεν είναι έγκυρος ή ότι τα ονόματα συμμετοχής δεν ταυτίζονται με τα πραγματικά ονόματα των δημιουργών, ενδεχόμενη τέτοια συμμετοχή θα θεωρηθεί άκυρη και νικηφόρα θα αναδειχθεί η επόμενη έγκυρη συμμετοχή.

* Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, το νικηφόρο και επίσημο video clip του τραγουδιού "Το παραμύθι της βεντάλιας" θα είναι το μόνο που θα μείνει στο επίσημο δισκογραφικό κανάλι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου http://www.youtube.com/papakonstantinouv και θα ανέβει με τα ονόματα των συντελεστών στο επίσημο κανάλι βίντεο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου http://www.youtube.com/iocastis. Οι υπόλοιπες συμμετοχές θα μπορούν να ανέβουν στο ή στα προσωπικό/α κανάλι/α των δημιουργών του/τους στο youtube. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να στείλουν μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας στις 31/05/2014 και ώρα 21.00 το σύνδεσμο του/των καναλιών τους στο youtube στο email επικοινωνίας iocastis@hotmail.com, προκειμένου να ταχτοποιηθούν οι άδειες αναπαραγωγής τους στο youtube έγκαιρα.

Vasilisp.com ~ Rain Music
Το παραμύθι της βεντάλιας
http://www.youtube.com/papakonstantinouv

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 16, 2014 12:11 am 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Η υποβολή συμμετοχών έληξε!

Μεγάλη Τετάρτη 16/4 στις 20.00 θα ανοίξουν οι συμμετοχές στο επίσημο δισκογραφικό κανάλι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου www.youtube.com/papakonstantinouv και κατόπιν και εντός της κεντρικής σελίδας www.vasilisp.com!

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Για όλους τους υπόλοιπους που δεν κατέχουμε τη τέχνη της δημιουργίας βίντεο ας βοηθήσουμε στην επιλογή του επίσημου video clip για το τραγούδι "Το παραμύθι της βεντάλιας". Ψηφίζουμε με τους τρόπους που έχουν ήδη προαναφερθεί!


Vasilisp.com | Rain Music
Το παραμύθι της βεντάλιας
www.youtube.com/papakonstantinouv

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 16, 2014 7:21 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Τα βίντεο ανοίξανε στο www.youtube.com/papakonstantinouv.

Καλοτάξιδα και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Το συντομότερο δυνατόν θα συνδεθούν και εντός της ιστοσελίδας. Θα ξαναενημερώσουμε από εδώ!Vasilisp.com | Rain Music
Το παραμύθι της βεντάλιας
www.youtube.com/papakonstantinouv

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 16, 2014 8:59 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία με τους διαγωνιζόμενους και ταυτοποίηση στοιχείων

Όπως και στο προηγούμενο διαγωνισμό, έτσι και σε αυτό για λόγους πλήρους διαφάνειας και αντικειμενικότητας, παρέχουμε πλήρη ενημέρωση για κάθετι σχετικό με τις διαδικασίες.

Ως οργανωτική επιτροπή ερχόμαστε σε επικοινωνία με όλους τους συμμετέχοντες για να επιβεβαιώσουμε τη συμμετοχή τους, να ταυτοποιήσουμε τα στοιχεία τους και για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Μέχρι τώρα έχουμε επικοινωνήσει με τους δημιουργούς των 6 από τις συνολικά 7 συμμετοχές. Δυστυχώς -προς το παρόν- δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με έναν από τους συμμετέχοντες. Καλούμε άτομα από τη διαχείριση της ιστοσελίδας και ο αριθμός του λέει ότι είναι διαρκώς απενεργοποιημένος.

Ο συμμετέχων έχει ενημερωθεί στο email του και του έχει δοθεί αριθμός επικοινωνίας. Παρακαλείται να επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό.

Εμείς -προς το παρόν- ανοίξαμε κανονικά μαζί με τις υπόλοιπες τη συμμετοχή του και μπορεί κανονικότατα να ψηφίζεται. Αν όμως δεν επικοινωνήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα (θα δείξουμε επιείκια λόγω αργιών και διακοπών του Πάσχα) μαζί μας για επιβεβαίωση, όπως έγινε με όλους τους συμμετέχοντες, θα αναγκαστούμε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή του ως μη έγκυρη για λόγους αξιοπιστίας και πληρότητας του διαγωνισμού.

Vasilisp.com | Rain Music
Το παραμύθι της βεντάλιας
http://www.youtube.com/papakonstantinouv

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Απρ 16, 2014 10:08 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Έγινε επιβεβαίωση και της 7ης συμμετοχής!

Vasilisp.com | Rain Music
Το παραμύθι της βεντάλιας
www.youtube.com/papakonstantinouv

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Απρ 17, 2014 1:05 am 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Ξεκίνησε και η ψηφοφορία με facebook account εντός του Vasilisp.com!


Ξεπεραστήκανε κάποιες μικρές τεχνικές δυσκολίες!

Πλέον οι 7 συμμετοχές έχουν μπει και στη σελίδα Vasilisp.com:
http://vasilisp.com/html/index.php?opti ... Itemid=207* Εντός της σελίδας ψηφίζετε με like μέσω facebook account στο υποσέλιδο κάθε συμμετοχής στο κουμπάκι πάνω αριστερά από το video.


* Υπενθυμίζουμε: Το μεγαλύτερο άθροισμα likes στο youtube με google account + likes εντός της ιστοσελίδας vasilisp.com με facebook account αναδεικνύουν το επίσημο video clip του τραγουδιού: "Το παραμύθι της βεντάλιας".Vasilisp.com | Rain Music
Το παραμύθι της βεντάλιας
http://www.youtube.com/papakonstantinouv

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Απρ 27, 2014 1:31 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Αποτελέσματα έως τώρα ( 27/04/2014 και ώρα 14:30 ):

1. Συμμετοχή 3: 388 youtube likes + 659 facebook likes = 1047 συνολικά likes

2. Συμμετοχή 5: 232 youtube likes + 587 facebook likes = 819 συνολικά likes

3. Συμμετοχή 7: 115 youtube likes + 619 facebook likes = 734 συνολικά likes

4. Συμμετοχή 1: 34 youtube likes + 5 facebook likes = 39 συνολικά likes

5. Συμμετοχή 2: 15 youtube likes + 2 facebook likes = 17 συνολικά likes

6. Συμμετοχή 6: 12 youtube likes + 2 facebook likes = 14 συνολικά likes

7. Συμμετοχή 4: 11 youtube likes + 2 facebook likes = 13 συνολικά likesVasilisp.com | Rain Music
Διαγωνισμός οπτικοποίησης
Το παραμύθι της βεντάλιας

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευ Απρ 28, 2014 5:30 pm 
Χωρίς σύνδεση
Συντονιστής
Συντονιστής
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευ Ιουν 23, 2003 10:32 am
Δημοσιεύσεις: 3937
Τοποθεσία: Αθήνα
Ενημερωτικό δελτίο σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού οπτικοποίησης
"ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΒΕΝΤΑΛΙΑΣ"


Σας ενημερώνουμε ότι, τόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, καθώς και όλοι οι συντελεστές του τραγουδιού «Το παραμύθι της βεντάλιας» παρακολουθούν και ενημερώνονται συστηματικά για την εξέλιξη του διαγωνισμού, καθώς και τα στατιστικά όλων των συμμετοχών σε Youtube και Facebook.

Από την έως τώρα πορεία του διαγωνισμού, έχουν παρατηρηθεί κάποια αρνητικά ως προς την ψηφοφορία των υποψηφιοτήτων με τη χρήση like με facebook account.

Συγκεκριμένα:


[*] Παρατηρήθηκε ότι σε μεγάλο βαθμό γίνονται likes μέσω facebook στις υποψηφιότητες χωρίς καν οι χρήστες να έχουν δει το βίντεο, καθώς και ότι κάποιες υποψηφιότητες έχουν επιδοθεί σε μια κινητοποίηση φίλων απλά για να αποκομίσουν το facebook like. Δεν κατηγορούμε τη κίνηση αυτή, κατηγορούμε όμως το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν βλέπουν περισσότερο από ένα λεπτό του εκάστοτε video. Προς τεκμηρίωση παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια στοιχεία από το google analytics από τις 16 μέχρι και τις 27 Απριλίου για τις τρεις πρώτες υποψηφιότητες ως προς το χρόνο προβολής τους.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

[*] Παρατηρήθηκαν από κάποιες υποψηφιότητες «δόλιες» συμπεριφορές μέσω facebook και με χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» για τις αντίπαλες υποψηφιότητες προκειμένου να αποκομίσουν το facebook like.

[*] Δεν διασφαλίζεται ότι χρήστες με χρήση ενός account δίνουν αποκλειστικά ένα facebook like στην εκάστοτε υποψηφιότητα.

Ο καλλιτέχνης, παρατηρώντας τα παραπάνω, θεωρεί ότι καταρχάς υπονομεύονται οι ίδιες οι δημιουργίες των υποψηφίων αποκομίζοντας ένα like χωρίς καν να έχει δει ο κόσμος το βίντεο τους, και κατά δεύτερον, με όλα τα προαναφερθέντα, εγείρονται ενστάσεις ως προς την αξιοπιστία του διαγωνισμού και της τελικής ανάδειξης της νικηφόρας συμμετοχής. Έτσι, αποφάσισε ο ίδιος:

[*] Διακόπτεται η διαδικασία ψηφίσης μέσω facebook μετά την 1η Μαίου 2014 και ώρα 21.00, και από τότε μέχρι και την ανακοινωμένη ημερομηνία λήξης του διαγωνισμου συνεχίζεται η ψηφοφορία αποκλειστικά και μόνο μέσω της πλατφόρμας του youtube, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα χάλκευσης του αριθμού των likes και ψήφισης περισσότερες από μία φορές με τη χρήση κάθε ενός google account, ενώ και η μέθοδος ανάλυσης των αποτελεσμάτων μέσω google analytics θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες και πληρέστερες στο διαδίκτυο, μιας και μας προσφέρει πλήθος από πληροφορίες όπως πχ μέση διάρκεια προβολής, πλήθος κλικ, πηγή προέλευσης, ποσοστό κλεισίματος κ.α.

[*] Σεβόμενος τον κόπο που έχουν κάνει οι δημιουργοί για τη προώθηση του video τους, τα facebook likes που θα έχει συγκεντρώσει η κάθε υποψηφιότητα μέχρι την 1η Μαίου 2014 και ώρα 21.00 θα προσμετρήσουν κανονικότατα στο τελικό άθροισμα.

[*] Επίσης, δίνεται αυτή η μικρή παράταση στα facebook likes μέχρι την 1η Μαίου 2014, προκειμένου καταρχάς, να ενημερωθούν όλοι οι υποψήφιοι σχετικά με την τροποποίηση αυτή και κατά δεύτερον, σεβόμενος το γεγονός ότι - όπως έχει ενημερωθεί -, οι δημιουργοί έχουν ήδη καλέσει κόσμο να δει και να στηρίξει το video τους με facebook like με email ή facebook message (μήνυμα) και ενδεχομένως να μην έχουν προλάβει να δουν την υποψηφιότητα έγκαιρα.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι για λόγους αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας του διαγωνισμού, τα απλά στατιστικά του video κάθε υποψηφιότητας, που παρέχει η πλατφόρμα youtube, είναι ορατά πλέον σε όλο τον κόσμο και μπορείτε να τα δείτε πατώντας το σχετικό κουμπί του youtube κάτω από την κάθε υποψηφιότητα.


Vasilisp.com | Rain Music
Διαγωνισμός Οπτικοποίησης
Το παραμύθι της βεντάλιας
[/b]

_________________
* * *VASILISP.COM* * *


Κορυφή
Τελευταίες δημοσιεύσεις πριν από:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος  Απάντηση στο θέμα  [ 31 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στη σελίδα 1 2 3 Επόμενη

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC+02:00


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.6 by KamijouTouma
Theme Version is 3.1.6-ss2


Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com